Topnavigatie

Over

Over 3D-Factory

3D-Factory

3D zit in onze genen. Als echte ninja’s jongleren we met bestandsformaten. Na meer dan 10 jaren en meer dan 1000 modellen durven we stellen dat we hierin gespecialiseerd zijn. Dat gaat van opmeten, tekenen tot 3D vormgeving. Dank zij deze jarenlange ervaring kunnen wij terugvallen op een uitgebreide kennis. Voor nichemarkten werken wij intens samen met andere deskundigen. Deskundigen voor deskundigen zou je kunnen zeggen. Bovendien hebben wij een netwerk van internationale contacten en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als extra support voor onze klanten verkopen we software, maken wij handleidingen en alles wat daarbij hoort. Wij streven ernaar een flexibele en betrouwbare partner te zijn die staat voor kwaliteitsvolle oplossingen.

Onze visie

1. Simpel:

Wij streven ernaar om eenvoudige oplossingen aan te bieden. Ook voor complexe vraagstukken. Een voordeel voor jou en je klant.

2. Rendabel:

Rendabel betekent een optimale prijs / kwaliteitsverhouding. Wij zoeken naar de meerwaarde. Onze uitdaging bestaat erin een voorstel aan te bieden dat zich snel terugverdient.

 

3. Duidelijk:

Wij maken graag duidelijke afspraken. Afspraken over prijs, levering en inhoud. Een voordeel voor alle betrokken partijen. Zo engageren wij ons om uw vertrouwen te winnen.

 

Over Roel Bogaerts

Thumbnail - Roel

3D-Factory werd opgericht door Roel Bogaerts. Gedreven en met een passie voor 3D en nieuwe technieken. Zijn ervaring als bouwkundig tekenaar in combinatie met talloze opleidingen maakten dit mogelijk. En zijn eigenschappen: nauwkeurig, oog voor detail, gestructureerd, ruimtelijk en technisch inzicht.

SketchUp Basecamp

Elke 2 jaar organiseert de ontwikkelaar van SketchUp een conferentie, namelijk SketchUp Basecamp. Van miljoenen gebruikers krijgen slechts 250 mensen de kans deze driedaagse bij te wonen. Wij hadden het voorrecht dat SketchUp ons heeft uitgekozen… Tijdens deze conferentie te Denver (USA) stelden de ontwikkelaars van plugins hun nieuwste producten voor. De beste 3D tekenaars van over de hele wereld presenteerden hun mooiste werk en gaven hierover workshops. Het team van SketchUp stond klaar al onze vragen te beantwoorden. Tijdens deze conferentie werd de nieuwste versie van SketchUp voorgesteld en debatteerden we over nieuwe functies voor de volgende versie! Kortom, SketchUp Basecamp was een fantastische ontmoeting met gelijkgestemde enthousiastelingen.