Topnavigatie

SketchUp Pro

Trimble SketchUp Pro

3D voor iedereen! Trimble SketchUp Pro is een 3D tekenprogramma waarmee men zeer snel en eenvoudig 3D modellen creëert. Het is snel aan te leren en kan gebruikt worden voor diverse taken. Dit veelzijdige programma is compatibel met vele andere software, denk maar aan het bekende AutoCad. Bovendien kun je SketchUp Pro uitbreiden met extensies, volledig naar je eigen wensen. Maak tevens gebruik van de honderden gratis modellen die beschikbaar zijn op internet. Exporteer een schaduwstudie, een video of plaats uw model op Google Earth… Tekenen met SketchUp Pro is fun!

.

Layout

LayOut is een losse applicatie voor SketchUp Pro, welke automatisch mee geïnstalleerd wordt. Met deze applicatie kunt u in een handomdraai zeer professionele presentatie- en werkdocumenten van uw SketchUp ontwerpen maken. Zo kunt u met LayOut 2D en 3D modellen vanuit SketchUp in een template plaatsen, rangschikken en annoteren. En dit alles om een zo professioneel mogelijke presentatie te creëren in zowel print als op scherm!

.

Style Builder

Realistisch of schetsmatig, u kunt uw SketchUp ontwerp in elke stijl die u maar wilt presenteren. En zelfs in uw eigen persoonlijke stijl! Met StyleBuilder kunt u uw eigen sketchy-edge stijlen creëren en deze toepassen op uw modellen, zodat ze handgetekend lijken. De sketchy-edge lijnen kunnen er op allerlei mogelijke manieren uitzien – van krulligere potloodlijnen tot snelle penstroken en van markeerstift tot houtskool.

.

Prijzen:

Subscription: = jaarlijks te betalen licentie

ACTIE: Nu met gratis:

Neem contact op!

.

Wat krijg je:

  • Een officiële licentie voor Trimble SketchUp Pro
  • Layout: het programma om uw model te presenteren
  • Style Builder: om uw eigen manier van presenteren te ontwikkelen
  • Snel starten: Quick Reference Card (PDF, 1 blz.)
  • Snel starten: het SketchUp spiekbriefje (PDF, 1 blz.)
  • Een factuurCONTACTEER ONS